Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس- گروه رادیو و تلویزیون: یکی از موضوعاتی که به تازگی از سوی کنگره آمریکا مطرح شده، بحث تحریم صداوسیماست. رسانه‌های خارجی تلاش بسیاری دارند تا به مخاطبان داخلی القاء کنند این روزها رسانه ملی مخاطب چندانی ندارد و با صرف هزینه‌های گزاف در راه‌اندازی شبکه‌های فارسی زبان در صدد هستند تا افکار عمومی ایران را به دست خود بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان و با ادعای تازه کنگره آمریکا با چند تن از مجریان سازمان صداوسیما به گفت‌وگو نشستیم که نظر آنها را در ادامه می‌خوانید: 

**ملکی: ادعاهای ترامپ بیشتر شبیه طنز است/ مردم ایران از عداوت‌های همیشگی آمریکا با ایران آگاهند

ندا ملکی مجری با سابقه در برنامه های معارفی و اجتماعی سیما با اشاره به پوچ و توخالی بودن ادعای مقامات امریکایی گفت: برای ما شنیدن ادعای ترامپ و مقام‌های دولت او برای حمایت از مردم ایران بیش‌تر به طنز شبیه است. مردم ایران از عداوت‌های همیشگی آمریکا با ایران آگاهند و فریب دشمن را نمی‌خورند. به همین دلیل امیدوارم حداقل این پیام به گوش آن‌ها برسد تا ما را با وضع تحریم صداوسیما تهدید نکنند.

این مجری با تأکید بر دشواری کار رسانه ملی در مقابل شبکه‌های معاند و جنگ رسانه‌ای که علیه ایران راه افتاده است، گفت: اگر برنامه‌سازان و دست‌اندرکاران رسانه ملی با تحلیل‌های مناسب و عمیق به مخاطبانشان قدرت تحلیل از اوضاع جامعه را آموزش دهند، آن وقت ما شاهد یک همبستگی در سطح کلان خواهیم بود و دیگر امکان تکرار ناآرامی‌ها و ایجاد تنش و توطئه وجود ندارد.

**امینیان: تحریم صداوسیما نشان از تاثیرگذاری آن است

 راحله امینیان مجری تلویزیون با اشاره به ادعای تازه بی‌بی‌سی درباره تحریم صداوسیما به دستور آمریکا گفت: اگر هدف تحریم‌ها، صدمه زدن به مردم ایران باشد، این هدف محقق نخواهد شد.

مهم‌ترین دلیل وضع تحریم، عصبانیت آمریکا از آرام شدن کشور پس از ناآرامی‌های پراکنده در برخی شهرهای ایران است.

وی ادامه داد: می‌گویند آزموده را آزمودن خطاست. این آزمودن دوباره مردم ایران و تحت فشار قرار دادن حکومت ایران حتی با استانداردهای سیاسی جهان همخوانی ندارد، چون مردم ایران نشان دادند علیرغم سختی‌هایی که در تحریم‌ها تحمل کردند باز هم به کشورشان وفادار هستند.

امینیان تصریح کرد: طرح نام صداوسیما به‌عنوان یکی از هسته‌های تحریم، نشان‌دهنده اهمیت این رسانه و تاثیرگذاری آن است. رفتار مناسب رسانه ملی در آرامش بخشیدن به مردم معترض به معنی تاثیرگذاری عمیق این رسانه بر مخاطبانش است و همین اعتماد سبب شده که آمریکا قصد تحریم او را بکند. این مجری ادامه داد: اما مهم‌ترین نکته‌ای که از این تاثیرگذاری باید آموخت، تذکر به خودمان درباره رسانه ملی و باور کردن قدرت این رسانه است. امیدوارم آن‌هایی که در این مدت دست به تخریب رسانه ملی زدند از میزان حساسیت دشمنان به قدرت این رسانه و اهمیت آن آگاه شوند. وی تأثیر تحریم‌ها بر امور فنی صداوسیما را نیز بی‌اثر دانست و گفت: اکنون مهندسان فنی سازمان با تکیه بر دانش فنی ایرانی نیازهایشان را تأمین می‌کنند و در سال‌هایی که کشور با تحریم تجهیزات فنی روبه‌رو بود، ما موفق شدیم به دستاوردهای فنی رسانه دست پیدا کنیم.

**سلوکی: رسانه ملی در مقابل تهدیدات تحریم، بیمه است

محمد سلوکی مجری تلویزیون انتشار خبر تحریم صداوسیما را دلیل مهمی بر درماندگی رئیس‌جمهور آمریکا و عدم شناخت او از اوضاع ایران دانست و گفت: در همه‌جای دنیا رادیو و تلویزیون‌ها پشتوانه‌های قوی و مستحکمی برای برنامه‌سازی و تولید دارند و در ایران نیز رسانه ملی با پشتوانه مخاطبانش تعریف می‌شود.

وی افزود: بدیهی است که وضع تحریم برای یک رسانه به معنی رویارویی با مخاطبان آن است و این رویارویی بیش‌تر شکل و شمایل شوخی دارد چراکه تحریم‌ها نمی‌تواند محتوای یک رسانه را تغییر دهد.

سلوکی با اشاره به وضع تحریم در حوزه فناوری رسانه نیز تأکید کرد: تا آنجا که اطلاع دارم، مجموعه فعالیت‌های رسانه ملی در زمینه فناوری و خودکفایی در تولید تجهیزات بسیار موفق بوده و کسب دستاوردهای فنی در سال‌های اخیر، رسانه ملی را در مقابل تهدیدات تحریم، بیمه کرده است.

این مجری ادامه داد: مردم ایران و رسانه ملی در سال‌های گذشته نیز تحریم را حس کردند و از آن دوران به سلامت عبور کردند. تحریم ما را قوی‌تر کرد و حالا اگر کشور یا دولتی بیاید و ما را از تحریم بترساند، کاری از پیش نخواهد برد.

وی با اشاره به وجود رسانه‌های تعاملی و مجهز شدن رادیو و تلویزیون ایران به فناوری IT عنوان کرد: در دنیای کنونی صحبت از محدودیت و ممنوعیت خطاست، خصوصاً در فضای برنامه‌سازی رویکردهای نوین رسانه اجازه هیچ محدودیتی را نمی‌دهد.

**رفیع: کنترل تلویزیون همیشه دست مردم ایران است

رضا رفیع، طنزپرداز و مجری برنامه شبانگاهی «منبع موثق» که با رویکرد تحلیلی و از دریچه طنز به موضوعات نگاه می‌کند نیز گفت: خوشبختانه ادبیات ما پر از حکمت و اندرز است و نیازی نیست ما با زبان دشوار با رئیس‌جمهور امریکا صحبت کنیم. اولین پاسخ من به ادعای ترامپ این است که لطفاً شما ابتدا کلاه خودت را بچسب که باد نبرد. یکی باید به شما توصیه کند که حواست به مردم کشورت باشد نه اینکه در امور دیگر کشورها دخالت و فضولی کنی، چون آن‌وقت اگر در جهنم بگویی چرا هیزم اینجا تر است، ما پاسخی برایت نداریم!

وی افزود: تا آنجا که من مطلع هستم، مردم ایران کنترل تلویزیون همیشه دستشان است و خودشان می‌دانند که کی تلویزیون را روشن یا خاموش کنند، پس نیازی نیست که دیگران به فکر انتقام از صداوسیما باشند چون هیچ‌وقت کنترل تلویزیون دستشان نمی‌افتد.

رفیع با اشاره به نارضایتی مردم امریکا از ترامپ بیان کرد: کم‌تر از یک ماه گذشته، نتیجه یک نظرسنجی در آمریکا این بود که دونالد ترامپ از رضایت‌مندی بسیار اندکی در بین آمریکایی‌ها برخوردار است. خب وقتی خود امریکایی‌ها روی حرف رئیس‌جمهورشان حساب نمی‌کنند آیا عقلانی است که ما اظهارنظر یک مقام آگاه از کاخ سفید را جدی بگیریم؟

این مجری در پایان گفت: بعضی‌ها مانند رژیم اسرائیل، ترامپ را از سر گشادش می‌نوازد اما من به ترامپ نصیحت می‌کنم گول نخورد و ملت ایران را دست‌کم نگیرد و به‌جای اینکه مثل خاک‌انداز خودش را به دوره بیندازد، وقتش را صرف بهتر کردن اوضاع کشورش کند. 

**ضیا: اعتماد مردم به رسانه ملی، تحریم‌ها را بی‌معنی می‌کند

علی ضیا مجری برنامه «فرمول یک» بر نقش آموزشی، آگاهی‌بخشی و اطلاع‌رسانی رسانه ملی تأکید کرد و گفت:  وقتی پای ادعاهای دشمن مبنی بر تحریم ایران و رسانه ملی به میان می‌آید، مدیران و برنامه‌ریزان سازمان هم برای مقابله با آن تاکتیک‌های مناسبی را اتخاذ می‌کنند.

ضیا درباره طرح تحریم علیه رسانه ملی نیزگفت: این اتفاق پیش از این هم رخ داده بود و خیلی سخت‌تر از امروز هم بود، ولی فکر نمی‌کنم کسی امروز از تأثیر این تحریم‌ها چیزی به یاد داشته باشد، چراکه صداوسیما در زمان مناسب توانست با اتکا به نیروهای متخصص خود از آن مرحله عبور کند.

این مجری با تأکید بر چرایی این تحریم‌ها، آن را دلیل محکمی بر اثرگذاری صداوسیما بر افکار عمومی دانست و افزود: علی‌رغم حضور رسانه‌های مجازی، بی‌شک هنوز رسانه ملی قدرتمندترین رسانه در ایران است و پشتوانه آن صحت و صداقت محتواست. همین ویژگی کافی است که در فضای اغتشاشات خیابانی چند روز اخیر در ایران، دولت آمریکا به فکر تحریم صداوسیما بیفتد چراکه قدرت این رسانه از ادامه این فضای اغتشاش جلوگیری کرد.

وی با اشاره به دغدغه مدیران دولتی برای رفع مشکلات مردم و کارکرد رسانه ملی برای همدلی اجتماعی و سیاسی بیان کرد: تأثیر رسانه بر تصمیم‌گیری مدیران دولتی به حدی است که بسیاری از مخاطبان برای رفع مشکلاتشان از صداوسیما می‌خواهند با تهیه گزارش، صدای آن‌ها را به گوش مسئولان برساند.

ضیا افزود: اکنون رسانه ملی در جایگاه یک معتمد برای مردم نقش بزرگی را ایفا می‌کند و کم نیست برنامه‌هایی که مطالبات مردم را مطرح می‌کند و به فاصله اندک، یک وزیر یا مدیر دولتی با برنامه تماس می‌گیرد و قول پیگیری و مساعدت می‌دهد.

به گفته این مجری، همین اعتماد و ارتباط مردم و دولت در رسانه ملی بزرگ‌ترین امتیاز این رسانه است که می‌تواند دشمنان ما را نگران کند و آن‌ها را مجبور به سنگ انداختن جلوی پای رسانه ملی کند. اتفاقی که مسلماً بی‌اثر است چراکه در عصر کنونی محدودیت هیچ جایگاهی در تعاملات فرهنگی، سیاسی و... ندارد.

**شورجه: هدف آمریکا تضعیف و خاموش کردن صدای رسانه ملی است

 جمال شورجه نیز با بیان اینکه آمریکایی‌ها صرفاً ادعای آزادی دارند اما در کشور خود مانع از هر گونه اعتراض می‌شوند، گفت: هدف آمریکا از بیان چنین موضوعی، خاموش کردن رسانه ملی ایران است، غافل از اینکه محال است به هدف خود برسند.

این کارگردان درباره طرح تحریم صداوسیما در کنگره آمریکا گفت: صداوسیما همواره هوشمندانه در جهت افشاگری توطئه‌های آمریکا گام برداشته است و همین مسئله باعث دلخوری آن‌ها شده است. هدف آمریکا قطع صدای آزاد رسانه جمهوری  اسلامی ایران است. شورجه با اشاره به اظهارات وزیر کشور مبنی بر اینکه آمریکا مجسمه آزادی نصب می‌کند اما خبری از آزادی در کشور آمریکا نیست گفت: به هیچ وجه نباید از آرمان‌های خود در صداوسیما دست بکشیم و باید با جدیت در جهت افشاگری توطئه‌های آمریکا گام برداریم.

وی ادامه داد: آمریکا اکثر اغتشاشات کشور خود را با سرکوبی و خونریزی خاموش می‌کند. رنگین‌پوستان در کشور آمریکا با خونریزی سرکوب می‌شوند و اجازه بیان اعتراض را ندارد. آن‌ها هر گونه اعتراض را در نطفه خفه می‌کنند. شورجه افزود: آمریکا به دروغ قصد دارد افکار خود را به جهان القا و تحمیل کند اما مردم ایران آگاه هستند و گول دشمن را نمی‌خورند. آمریکا در تضعیف کشور حتی با تحریم رسانه‌های نیز راه به جایی نخواهد برد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۴۵۵۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند


به گزارش خبرگزاری صداوسیما ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه امروز (شنبه) هشتم اردیبهشت ماه به اقدام سه کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم‌ها علیه برخی اشخاص حقیقی و حقوقی نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و همچنین قطعنامه پارلمان اروپا و طرح ادعا‌ها علیه ایران واکنش نشان داد و این اقدامات را به شدت محکوم کرد.

وی همچنین از همراهی معدود کشور‌هایی در اروپا از رویکرد ظالمانه دولت آمریکا انتقاد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه  در واکنش به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا و قطعنامه پارلمان اروپا گفت: دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض برجام و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال کرده و طلبکار باشند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.

انگلیس، آمریکا و کانادا در واکنش به پاسخ تنبیهی ایران به رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه تحریم‌های جدیدی علیه اتباع و شرکت‌های ایرانی اعمال کردند.
کنعانی با بیان اینکه ظرفیت‌های نظامی جمهوری اسلامی ایران متناسب با نیاز آن در تامین امنیت و منافع ملی، حفاظت از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و دفاع مشروع و بازدارنده در مقابل هرگونه تهدید و تجاوز خارجی است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی و مبارزه با تروریسم بین‌المللی است.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی تأکید کرد: توسل به ابزار تحریم علیه ظرفیت‌های دفاعی جمهوری اسلامی ایران نه تنها خللی در عزم و اراده دولت و مردم ایران در افزایش اقتدار ملی با هدف دفاع مشروع و قاطع از حاکمیت و تمامیت سرزمینی و امنیت و منافع ملی ایران ایجاد نمی‌کند، بلکه برخلاف میل تحریم کنندگان، تحریم‌ها را به فرصتی برای خودکفایی و خوداتکایی در تقویت و توسعه ظرفیت دفاعی و نظامی ایران تبدیل کرده است.

 چرا پارلمان اروپا از پرداختن به عامل اصلی بروز تنش در منطقه طفره می‌رود؟
این دیپلمات ارشد ایرانی از رویکرد دوگانه پارلمان اروپا در موضوع حمله رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران در دمشق و دفاع مشروع ایران شدیدا انتقاد کرد و گفت؛ جای تأسف است که پارلمان اروپا در قطعنامه خود نسبت به اقدام متجاوزانه و ناقض قوانین و حقوق بین‌الملل رژیم صهیونیستی به مقر دیپلماتیک ایران و شهادت مستشاران رسمی ضدتروریسم ایرانی، صرفا به ابراز تأسف بسنده کرده است، اما اقدام مشروع ایران علیه رژیم یاد شده در چارچوب حق ذاتی دفاع مشروع را شدیدا محکوم می‌کند!
سخنگوی وزارت امور خارجه پرسید: چرا پارلمان اروپا از پرداختن به منشأ و عامل اصلی بروز تنش و ناامنی در منطقه که ریشه در اشغالگری و رویکرد جنایتکارانه رژیم صهیونیستی اسرائیل در کشتار مردم فلسطین و نیز نقض مکرر قوانین و حقوق بین‌الملل توسط این رژیم جعلی دارد، طفره می‌رود و در مقابل همسو با سیاست آمریکا از رژیمی حمایت می‌کند که اصل و اساس ناامنی و تنش در منطقه در طول هشت دهه متمادی است!
نمایندگان پارلمان اروپا پنجشنبه ششم اردیبهشت ماه در قطعنامه‌ای ضمن محکوم کردن حمله اخیر ایران به پایگاه‌های نظامی رژیم اسرائیل، خواستار تحریم‌های بیشتر علیه ایران شدند. آنها در این قطعنامه نسبت به حمله این رژیم به بخش کنسولی سفارت ایران در دمشق فقط ابراز تأسف کردند.
کنعانی همچنین با روشن و شفاف توصیف کردن سیاست و مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران در قبال بحران اوکراین و با رد مجدد ادعا‌های مربوط به استفاده از تسلیحات ایران در جنگ اوکراین گفت: اگر آمریکا و اروپا عزم صادقانه‌ای داشته باشند، جنگ در اوکراین و جنگ علیه غزه در سریع‌ترین زمان ممکن خاتمه خواهد یافت، اما آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اصرار دارند که در مسیر غلط تاریخ حرکت کنند و به جای کمک به توقف جنگ، بر آتش آن بیفزایند و وقت خود را مصروف اتهام زنی به دیگران کنند.
وی افزود: بسیاری از ملت‌ها و دولت‌ها به خصوص در منطقه غرب آسیا دیگر هیچ امید و اعتقادی به نقش آمریکا و متحدان اروپایی آن در کمک به برقراری ثبات و امنیت در منطقه ندارند.
سخنگوی وزارت امور خارجه عنوان کرد: این دولت و مردم ایران هستند که باید از آمریکا و اروپا به دلیل نقض توافق هسته‌ای و ایفای نقش مخرب در ثبات و امنیت پایدار در منطقه سؤال و طلبکاری کنند، نه اینکه این دولت‌های ناقض عهد و پیمان، خود را جای طلبکار و مدعی نشانده و به گستاخی بر فهرست تحریم‌های ظالمانه علیه مردم ایران بیفزایند.
اگر رشادت سپاه نبود، تروریسم داعشی تا پشت در پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود
کنعانی یادآور شد: اگر رشادت و جانفشان‌ی سپاه پاسداران و مستشاران شهید ضد تروریسم سپاه در منطقه نبود، تروریسم داعشی تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ کرده بود و امنیت منطقه و جهان را بیش از پیش تهدید می‌کرد، حال چگونه پارلمان اروپا وقیحانه خواستار گنجاندن تنها نیروی واقعی ضد تروریسم جهان در فهرست تروریسم می‌شود؛ مگر اینکه تصور کنیم گروه‌های تروریستی در راستای اهداف و منافع نامشروع آمریکا و معدود دولت‌های اروپایی و رژیم صهیونیستی برای دامن زدن به بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه غرب آسیا عمل می‌کنند!
سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پایان بار دیگر تأکید کرد: تکرار رویکرد‌های غیرقانونی و اشتباه توسل به ابزار تحریم و فشار از سوی آمریکا و تبعیت برخی دول اروپایی از واشنگتن، هیچ حق و مشروعیتی برای ادعا‌های آنها از منظر حقوقی و بین‌المللی ایجاد نمی‌کند و آنها باید زمانی پاسخگوی این ادعا‌ها و اقدامات ظالمانه خود علیه دولت و مردم ایران باشند.

دیگر خبرها

  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش ایران به تحریم‌های آمریکا، انگلیس و کانادا
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش تند ایران به اقدام ۳کشور آمریکا، انگلیس و کانادا در اعمال تحریم های جدید | انتقاد شدید از پارلمان اروپا | باید زمانی پاسخگو باشید!
  • واکنش ایران به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح
  • واکنش وزارت خارجه به اعمال تحریم برخی از کشورهای غربی علیه نیروهای مسلح ایران
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • بیانیه ستاد حقوق بشر در واکنش به اقدام متزورانه آمریکا در انتشار گزارش موهوم وضعیت حقوق بشر
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان