Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

اثرات منفي و زيان آور تلويزيون بر روي کودکان را شناسايي کنيد و محدوديت هاي معقولي براي آنها بگذاريد.
آيا نگران هستيد که فرزندتان زمان زيادي را جلو تلويزيون يا به بازي هاي ويدئويي مي گذراند؟ با آنکه کمي تلويزيون تماشا کردن مي تواند جنبه آموزشي هم داشته باشد، ولي اغلب بچه ها زياده روي مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در اينجا راهنمايي در مورد بچه ها و تلويزيون مي دهيم تا زمان تماشاي تلويزيون فرزندتان را کنترل کنيد.
اثرات زياد تلويزيون تماشا کردن
آکادمي طب اطفال آمريکا توصيه مي کند که استفاده کودکان از تلويزيون، فيلم هاي سينمايي، بازي ويدئويي و کامپيوتري را به يک تا دو ساعت در روز محدود کنيد. زياده روي در اين فعاليت منجر به موارد زير مي شود:
اضافه وزن: بچه هايي که بيش از دو ساعت در روز تلويزيون تماشا مي کنند بيشتر در معرض اضافه وزن هستند.
بي نظمي در خواب: هرچه بچه ها بيشتر تلويزيون تماشا مي کنند، نسبت به رفتن به رختخواب و خوابيدن بيشتر مقاومت مي کنند.
مشکلات رفتاري: دانش آموزان ابتدائي که بيش از دو ساعت در روز تلويزيون تماشا مي کنند يا از کامپيوتر استفاده مي کنند، مشکلات عاطفي و اجتماعي بيشتري دارند. بازي کردن با بازي هاي ويدئويي هم ريسک مشکلات مربوط به توجه را در ميان بچه ها افزايش مي دهد. بچه هايي که زياد تلويزيون تماشا مي کنند، بيشتر از بچه هاي ديگر اذيت مي کنند.
لطمه خوردن به درس بچه: دانش آموزان ابتدائي که در اتاق خوابشان تلويزيون دارند امتحاناتشان را بدتر از ديگران مي دهند.
خشونت: خشونت موجود در بعضي از برنامه هاي تلويزيوني، موزيک ويدئوها و بازي هاي کامپيوتري يا ويدئويي باعث مي شود که حساسيت بچه ها نسبت به خشونت کمتر شود و به اصطلاح دلشان قسي تر شود. در نتيجه آنها ياد مي گيرند که رفتار خشونت آميز را به عنوان بخشي از زندگي خود و راهي براي حل مشکلات، بپذيرند.
زمان کمتري براي بازي: زمان زياد که بچه جلوي تلويزيون مي گذرانند ديگر فرصتي براي بازي هاي خلاقانه و فيزيکي برايشان نمي گذارد.
چطور زمان تلويزيون ديدن را محدود کنيم؟
کل زمان تلويزيون تماشا کردن فرزندتان در طول روز شايد بيشتر از آن باشد که فکرش را بکنيد. شروع کنيد به نظارت کردن بر آن. در زمان کوتاهي مي توانيد گام هاي ساده اي براي کاهش اين زمان برداريد:
هميشه تلويزيون روشن نباشد: اگر تلويزيون هميشه براي خودش روشن باشد، هميشه و هر لحظه مي تواند توجه بچه را جلب کند. اگر شما حواستان به برنامه تلويزيون نيست، آن را خاموش کنيد.
تلويزيون و کامپيوتر را خارج از اتاق خواب بچه بگذاريد: بچه هايي که در اتاقشان تلويزيون دارند بيشتر از بچه هايي که ندارند تلويزيون تماشا مي کنند. زمان تماشاي تلويزيوني و وبسايت هايي که بچه از طريق کامپيوتر مي بيند را کنترل کنيد.

جلوي تلويزيون غذا نخوريد: غذا خوردن جلوي تلويزيون باعث مي شود که زمان تماشاي تلويزيون او افزايش يابد. اين عادت باعث مي شود که غذا خوردن با حواس پرتي بيشتر شود و در نتيجه بچه افزايش وزن يابد.
قوانيني براي روزهاي مدرسه بگذاريد: اغلب بچه ها در طول هفته زمان آزاد کمتري دارند. نگذاريد بچه کل اين زمان آزاد را جلوي تلويزيون بگذراند. از پاداش دادن تماشاي تلويزيون يا بازي هاي کامپيوتري و ويدئويي در ازاي انجام دادن تکليف شب يا کارهاي ديگر جداً خودداري کنيد.
با کساني که از فرزندتان مراقبت مي کنند حرف بزنيد: اگر ساعاتي در منزل نيستيد و يا بچه را نزد کسي گذاشته ايد تا از او مراقبت کند، با بزرگتر مراقب او حرف بزنيد تا زمان تماشاي تلويزيون او را محدود کند.
فعاليت هاي ديگري پيشنهاد کنيد: بجاي تکيه کردن بر تماشاي تلويزيون براي سرگرم شدن، به او کمک کنيد که کارهاي ديگري براي انجام دادن پيدا کند. فعاليت هاي کلاسيکي همچون کتاب خواندن، انجام يک ورزش يا بازي هاي فکري يا بازي کردن با دوستان را پيشنهاد کنيد.
الگوي خوبي باشيد: با محدود کردن زمان تماشاي تلويزيون خود، الگوي خوبي براي فرزندتان باشيد.
دوشاخه تلويزيون را از برق بکشيد: اگر زمان تماشاي تلويزيون در منزلتان موضوع دعوا و تنش شده است، تلويزيون را از برق بکشيد، کامپيوتر را خاموش کنيد يا بازي هاي ويدئويي را براي مدتي کنار بگذاريد. مي توانيد يک روز در هفته را به روز آزادي در تماشاي تلويزيون اختصاص دهيد. براي پيشگيري از تماشاي غيرمجاز تلويزيون، روي دوشاخه تلويزيون قفل بگذاريد.
شما هم در تماشاي تلويزيون با او همراه شويد.
وقتي زمان تماشاي تلويزيون بچه فرا مي رسد، تا مي توانيد از اين زمان استفاده کنيد:
· تماشاي تلويزيون را تبديل به يک فرصت عالي کنيد. بجاي آنکه هميشه تلويزيون را روشن بگذاريد، تلويزيون تماشا کردن را مانند رفتن به سينما تبديل به يک فرصت جالب کنيد. يک برنامه را انتخاب کنيد و زمان خاصي را به آن اختصاص دهيد.
· چيزهايي که فرزندتان مي بيند را کنترل کنيد. بجاي عوض کردن کانال ها، برنامه هاي باکيفيت ببينيد و از راهنماي برنامه ها براي انتخاب برنامه درست استفاده کنيد. به راهنماي والدين هم توجه کنيد، زيرا اين سيستم برنامه ها را بر اساس مناسب بودن آنها براي بچه ها درجه بندي مي کند. ليستي از برنامه هايي که فرزندتان مي تواند تماشا کند تهيه کنيد و آن را در جايي که مانند روي يخچال يا کنار تلويزيون قرار دهيد. از تنظيمات کنترل والدين (parental control) بر روي کامپيوتر خانه استفاده کنيد. بازي هاي ويدئويي را خودتان از قبل امتحان کنيد و ببينيد آيا براي فرزندتان مناسب است يا خير.
مراقب رابطه تلويزيون و فرزندتان باشيد
· با فرزندتان به تماشاي تلويزيون بنشينيد. هر وقت مقدور بود، با هم تلويزيون تماشا کنيد و در مورد آنچه مي بينيد حرف بزنيد.
· برنامه ها را ضبط کنيد و بعداً با هم تماشا کنيد. اين باعث مي شود که وقتي فيلم ضبط شده را تماشا مي کنيد تبليغات اسباب بازي، فست فود و چيزهاي ديگر را سريع رد کنيد و يا اگر خواستيد در مورد چيزي که ديده ايد بحث کنيد (مانند ارزش هاي فاميلي، خشونت يا مواد مخدر)، فيلم را متوقف کنيد. وقتي برنامه هاي زنده تماشا مي کنيد، موقعي که تبليغات پخش مي شود، صداي تلويزيون را قطع کنيد.
· آن بازي هاي ويدئويي را انتخاب کنيد که فعاليت فيزيکي را بيشتر تشويق مي کنند. از آن بهتر اينکه اين بازي ها را تبديل به يک تجربه خانوادگي کنيد.
شروع اقدام به محدود کردن زمان تماشاي تلويزيون بچه سخت است، به خصوص اگر فرزندتان در اتاقش تلويزيون دارد يا شما هميشه جلوي تلويزيون غذا خورده ايد. ولي بدانيد که اين کار ارزشش را دارد. با ايجاد قوانين خانگي جديد و تبعيت از آنها، تغييرات کوچکي در روتين فرزندتان ايجاد مي کند که بعداً اثرات مثبت آن را شاهد خواهيد بود.
منبع:bartarinha.ir


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۲۷۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراکتور-ذوب‌آهن/ اولین برد سال با کنترل از راه دور یحیی؟!

ایسنا/آذربایجان شرقی تراکتور و ذوب‌آهن برای سومین بار در فصل جاری مقابل هم صف‌آرایی خواهند کرد.

۲ تیم تراکتور و ذوب‌آهن در جریان مرحله یک هشتم نهایی جام‌حذفی از ساعت ۱۸:۳۰ امروز (جمعه) به میزبانی ورزشگاه یادگارامام (ره) تبریز به دیدار هم خواهند رفت.

این سومین نبرد ۲ تیم در فصل جاری است و برنده هر ۲ بازی قبلی در لیگ‌برتر ذوبی‌ها بوده‌اند. (یک بر صفر، ۴ بر یک)

تی‌تی‌ها دومین بازی خود پس از جدایی پاکو خمس را درحالی برگزار می‌کنند که شانس رسیدن به قهرمانی در لیگ‌برتر را از دست داده و برای بقا در تنها جام قابل دسترس، چاره‌ای جز غلبه بر گاندوها ندارند.

به گزارش ایسنا، قرمزپوشان در سال تقویمی جدید بردی نداشته‌اند و با ۲ تساوی و ۲ باخت، روی ریل بحران حرکت می‌کنند. تراکتور ۲ هفته قبل، ۴ بر یک مغلوب ذوبی‌ها شد و حال با هدایت موقت حمید مطهری و کنترل از راه دور یحیی گل‌محمدی در پی انتقام جویی است.

در سمت مقابل، گاندوها در سه بازی اخیرشان ۲ پیروزی داشته و شرایط روحی نسبتاً خوبی دارند. سبزپوشان بعد از پیروزی ۴ بر یک ۲ هفته قبل حالا باری دیگر به تبریز بازگشته‌اند. نکته جالب آنکه ذوب‌آهن این فصل در خارج از اصفهان باختی نداشته و باید دید این رکورد امروز در تبریز شکسته می‌شود یا نه.

به روایت آمار:

۴۱ مسابقه بین دو تیم در چارچوب لیگ‌برتر و جام حذفی برگزار شده که ۱۵ بازی را تراکتور برده، ۱۳ مسابقه را ذوب‌آهن و ۱۳ بار هم نتیجه مساوی به دست آمده است.

در جدال‌های تراکتور و ذوب‌آهن ۹۵ توپ از خط دروازه دو تیم عبور کرده که ۴۸ گل از آن تراکتور و ۴۷ گل سهم گاندوها بوده است.

تنها تقابل ۲ تیم در قالب جام‌حذفی را ۳ بر ۲ تراکتور برده است.

نتیجه مرحله گذشته:

تراکتور با حکم انظباطی ۳ بر صفر مقابل چوکا تالش برنده شد و ذوب‌آهن با نتیجه مشابه بر آکادمی کیا تهران فائق آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازی، شادی، تماشا در تمرین پرسپولیس
  • پخش «جاده‌های سرد» و «رابطه» از تلویزیون در هفته بزرگداشت مقام معلم
  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ فرزندتان را به ربات آزمون دهنده تبدیل نکنید!
  • روزگار متفاوت زنان اراکی
  • تن‌هاخ در مورد انتقادات هواداران: رابطه ما عالی است!
  • پربیننده‌ترین مسابقات ورزشی تاریخ در اینترنت
  • تراکتور-ذوب‌آهن/ اولین برد سال با کنترل از راه دور یحیی؟!
  • سه راهکار طلایی برای انس کودکان قرن جدید با امام زمان (عج)