Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: بشر همواره در آرزوی کنترل محیط اطراف خود با قدرت ذهن بوده که نمود آن را می توان در داستان های علمی-تخیلی بسیاری مشاهده کرد.

هرچند چنین چیزی (حداقل هنوز) ممکن نیست، اما فناوری خوانش امواج مغزی چند سالی است که به بلوغ مناسبی رسیده و در امور مختلف از آن بهره برداری می شود.

در یکی از تازه ترین موارد، سامسونگ غول لوازم الکترونیکی کره، ایده استفاده از امواج مغزی برای کنترل تلویزیون را مطرح کرده تا افرادی که از محدودیت های حرکتی رنج می برند (مانند فلج چهار اندام) نیز بتوانند به راحتی از تماشای جعبه جادویی لذت ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پروژه شرکت کره ای تحت عنوان «Pontis» هم اکنون در فاز ابتدایی قرار داشته و واحد عملیاتی سوئیس سامسونگ در همکاری با مؤسسه پلی تکنیک فدرال لوزان (EPFL) در حال تکمیل تکنولوژی و توسعه نرم افزار مربوطه است.

در توسعه فناوری جدید از یادگیری ماشینی استفاده خواهد شد

به گفته ریکاردو چاواریاگا یکی از دانشمندان ارشد EPFL که در پروژه پونتیس با سامسونگ همکاری می کند، گام نخست برای توسعه کنترل تلویزیون بر مبنای امواج مغزی، جمع آوری نمونه از رفتار مغز کاربران در زمان تماشای تلویزیون و انتخاب برنامه مورد نظرشان است. ترکیب این داده ها و اسکن مغز، به توسعه مدلی می انجامد که سپس با استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشینی، امکان انتخاب کانال از طریق امواج مغزی را فراهم خواهد کرد.

برای جمع آوری داده های مورد نیاز، کاربر هدستی متشکل از 64 سنسور را روی سر گذاشته و رو به روی او یک دنبال کننده حرکات چشم قرار می گیرد. هدست مذکور سپس به کامپیوتری وصل می شود که با تلویزیون ارتباط داشته و می تواند امواج مغزی را تحلیل کند.

البته نسخه کنونی تکنولوژی سامسونگ فعلاً با حرکات چشم کار کرده و پیش نمونه نهایی با پشتیبانی از امواج مغزی قرار است در سه ماهه اول سال 2019 رونمایی شده و در بیمارستان های سوئیس مورد آزمایش قرار گیرد.

گفتنی است کمپانی سامسونگ ابتدا قصد داشت فناوری کنترل توسط امواج مغزی را برای تلفن های هوشمند توسعه دهد اما به دلیل پیچیدگی های موجود و همچنین کاربرد کمتر آن برای معلولان، تصمیم به توسعه آن برای تلویزیون ها گرفت.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

وحشتناکترین توهین به احمدی نژاد ! + جزییات این پسر سرپیرزنی را برید و بعد داماد شد! / 2 خواهر لو دادند! راز مخوف کشتی بازی ایران به ایتالیا چه بود؟!/ فاش شد فوتبالیستی که به دلیل خاراندن سرش محروم شد + عکس راننده ای با تریلی از روی برادر زاده اش رد شد / در شوش رخ داد کشف بزرگترین مار ایران در مسیر سد داریان به پاوه !؟ + فیلم حیوانی که همیشه عاشق است+عکس تجاوز به بازیگر زن عرب سریال ایرانی حوالی پاییز در اتاق خواب + فیلم سلفی تلخ مادر قبل از مرگ بچه اش بر اثر گرسنگی +تصاویر بازگشایی جعبه سیاه دو پروژه ضد روحانی «مشهد» و «پشیمانیم» شکایت شیطان‌پرستان از یک سریال! رانندگی وحشتناک دختر بچه ایرانی با تریلی 18 چرخ در جاده + فیلم این 10 پسر و دختر جوان شاهرودی با رفتار غیر اخلاقی یک روستا را بهم ریختند اطلاعیه مهم سپاه ایرانشهر / چگونه 2 گروگان آزاد شدند همخوابی اجباری پسر 17 ساله با زن دوست صمیمی پدرش + عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها ارز و سکه تلویزیون تلویزیون ذهن فناوری الکترونیکی داستان عکس فیلم نجات شهرستان ایران قتل اتهام مرد تجاوز ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۴۳۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری

به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز و در حاشیه رویداد روز جهانی مالکیت فکری، توافق‌نامه‌ای میان معاونت فناوری وزارت علوم و مرکز توسعه فناوریهای راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با موضوع گسترش همکاری و مشارکت طرفین با هدف ترویج، فرهنگسازی، برنامه ریزی و مدیریت توسعه فناوری و کمک به بهره برداری از دارایی های فکری ایجاد شده در وزارت علوم به امضا رسید.

این توافق نامه با توجه به اهمیت نشانه‌های جغرافیایی و طرح‌های صنعتی دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری و با عنایت به ظرفیت‌های موجود در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به نمایندگی دکتر سجاد محمد علی‌نژاد معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به نمایندگی دکتر شقایق حق جوی جوانمرد، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست‌جمهوری منعقد شد.

تهیه اسناد سیاستی و فرایندهای اجرایی مدیریت دارایی های فکری در وزارت علوم و مجموعه های تابعه، توسعه و ترویج و ظرفیت‌سازی سرمایه‌های انسانی مدیریت زنجیره ارزش توسعه و مدیریت فناوری با تأکید بر مدیریت دارایی‌های فکری از مسیر آموزش و تامین محتوای مکتوب و چندرسانه‌ای،تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و پارک ها، تسهیل در خصوص بسترسازی برای بهره برداری از دارایی های فکری، راه اندازی نشریه تخصصی مالکیت فکری، پیگیری راه اندازی مقاطع تحصیلات تکمیلی مالکیت فکری در حیطه های تخصصی مدیریت، اقتصاد و فناوری های نوین مالکیت فکری از زمینه های همکاری این دو نهاد به شمار می رود.

در این توافقنامه وزارت علوم متعهد به راه اندازی واحد مالکیت فکری در دانشگاه، پژوهشگاه ها و پارک ها و پیاده سازی و راهبری سامانه نان در حوزه مالکیت فکری و ایجاد ارتباطات بین سامانه با هماهنگی مرکز توسعه فناوری های راهبردی شده است. همچنین همکاری فنی در سیاستگذاری و تدوین استراتژی مالکیت فکری برای دانشگاه ها و پژوهشگاه، همکاری در جهت طراحی و پیاده سازی فرایند ساز و کار ارزش گذاری دارایی های فکری از تعهدات معاونت علمی به شمار می رود.

کد خبر 6090889 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • نمایی بسیار زیبا و جذاب از امواج دریا (فیلم)
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • کنترل هوشمند ترافیکی شهر زابل
  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ایران رتبه ۱۷ هوش مصنوعی را در جهان دارد
  • امواج کوتاه در دریای خزر
  • فناوری ناسا برای غبارزدایی از ماه به قمر زمین می‌رود
  • رویداد روز جهانی مالکیت فکری برگزار می‌شود