Web Analytics Made Easy - Statcounter

کمپانی سامسونگ، نرم‌افزاری مخصوص تلویزیون‌های هوشمند طراحی کرده که کنترل تلویزیون را به وسیله امواج مغز ممکن می‌کند.

به گزارش ایتنا به نقل از Cnet، این پروژه که Pontis نام دارد، در واقع نوعی تسهیل کننده کار با تلویزیون‌های هوشمند برای افراد معلول است که به آنها امکان دسترسی به تمامی تنظیمات تلویزیون را می‌دهد و درواقع شعار سامسونگ برای خلق چنین ابزاری این است: "کاربران با محدودیت‌های فیزیکی می‌توانند به این وسیله تغییر کانال‌ها و تنظیم صدا را با مغز خود انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"
 
حدود سه ماه پیش، سامسونگ با همکاری (EPFL  Neuroprosthetics of the Ecole Polytechnique Fédérale de Lausanne)  طراحی و ساخت این نرم افزار را در سوییس آغاز کرد و روز پنج‌شنبه گذشته، دومین نمونه از مدل اولیه این فناوری در سانفرانسیسکو منتشر شد.
 
ریکاردو چاواریاگا، دانشمند ارشد EPFL که در زمینه طراحی این نرم افزار با سامسونگ همکاری می‌کند می‌گوید: "ما تکنولوژی را پیچیده تر می‌کنیم که البته هوشمندانه‌تر است، اما نباید فراموش کنیم که این تکنولوژی برای ارتباط با انسان ها ساخته شده است."

اولین قدم ها در ساخت این نرم‌افزار این‌گونه شکل گرفت: جمع آوری نمونه ای از رفتار مغز، مثلا زمانی که فرد قصد انتخاب فیلم دارد.

سامسونگ و EPFL شاخص های خود را جمع‌آوري کردند تا یک مدل را طراحی و اعمال کنند تا کاربر بتواند با استفاده از حرکات چشم و امواج مغزی، گزینه خود را انتخاب کند.
 
در نمونه اولیه این فناوری، برای دست‌یافتن و جمع آوری امواج مغز، سرِ کاربر با هدستی  که دارای 64 سنسور است پوشانده شده که این هدست به یک کامپیوتر متصل است و از طریق ردیابی چشم، لیستی از(به طور مثال) فیلم‌هایی که کاربر در نظر دارد، در صفحه تلویزیون نمایش داده می‌شود و در نهایت، کاربر به وسیله ردیاب چشمی، فیلم مورد نظر را انتخاب می‌کند.

اما حالا با وجود خلق این تکنولوژی، شاید این سوال به ذهنمان بیاید که : می‌توان به همه‌گیر شدن این تکنولوژی برای همه امیدوار بود تا حدی که برای کنترل تلویزیون فقط از امواج مغز استفاده کنیم؟


پاسخ سامسونگ قابل توجه است! استفاده از این کلاه ، نیاز به استفاده از نوعی ژل بر روی سر دارد که بعید است کاربران مایل به استفاده هر روزه آن باشند!
 
استفاده از این فناوری، به زودی در بیمارستانی توسط سامسونگ انجام خواهد شد و باید دید در جلب نظر کاربران موفق خواهد بود یا نه!

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نرم افزار سامسونگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۷۰۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها

به گزارش انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران، سید محمود تارا نائب رئیس کارگروه سلامت دیجیتال فرهنگستان علوم پزشکی ایران و مسئول پنل پیش نیاز‌های شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روز‌های ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند. 

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیاز‌های اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استاندارد‌های امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت هاست.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیاز‌ها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیاز‌های ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکار‌های هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • نمایی بسیار زیبا و جذاب از امواج دریا (فیلم)
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • سنجش قند خون با گلکسی واچ 7
  • سری جدید گلکسی واچ قندخون را اندازه می‌گیرد
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • بر مدار تراشه؛ ریز اما قلب تکنولوژی
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • امواج کوتاه در دریای خزر
  • گذر امواج ناپایدار با تندباد و بارش پراکنده از اصفهان/تداوم روند افزایشی دمای هوا در استان
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا