Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-29@03:01:28 GMT

گجت هوشمند چیست؟

تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۴۵۷۸۱

گجت هوشمند چیست؟

دوربین هوشمند: این دوربین‌ها علاوه بر امکان اتصال به اینترنت از طریق WIFI، یک اپلیکیشن اختصاصی موبایل دارند که به وسیله آن می‌توانید دوربین را کنترل کنید. ساعت هوشمند: ساعت‌های مچی هوشمند، طراحی جذاب و اسپرتی دارند که در نگاه اول شاید شبیه به ساعت‌های معمولی باشند اما امکانات ویژه‌ای دارند که آنها را از یک ساعت ساده، تبدیل به یک گجت هوشمند حرفه‌ای می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ترازوی هوشمند: یکی از دغدغه‌های ورزشکاران و افرادی که در حال کم کردن یا زیاد کردن وزن خود هستند، ثبت دقیق وزن روزانه است. با ترازوهای هوشمند که به‌طور مستقیم به نرم‌افزار موبایل شما متصل می‌شود، می‌توانید بدون هیچ زحمتی، وزن خود را ثبت کنید و روند پیشرفت را تحلیل نمایید. کلید و پریز هوشمند: یکی از بهترین گجت‌های هوشمند، کلید و پریزها هستند. با این گجت‌ها دیگر نیازی نیست برای خاموش و روشن کردن چراغ یا اتصال دستگاه به برق، نزدیک آنها باشید یا جای خود را تغییر دهید. همه چیز با یک حرکت در گوشی انجام می‌شود! کتری هوشمند: امکان کنترل دمای آب، قابلیت خاموش شدن دستگاه بعد از جوش آمدن آب و کنترل آن با موبایل، از ویژگی‌های این دستگاه هوشمند است. مچ بند هوشمند: مچ بندهای هوشمند معمولاً صفحه‌های لمسی دارند که باعث می‌شود تبدیل به یک گجت همراه سبک اما هوشمند شوند. گام شمار، آلارم، حسگر ضربان قلب و ... از امکانات این گجت‌هاست. و …

البته لیست گجت هوشمند به اینجا ختم نمی‌شود. با توجه به اختراعات متعددی که در صنعت اینترنت اشیاء شاهد هستیم، به‌زودی لیست ناتمامی از انواع گجت‌های هوشمند را خواهیم دید. برای مثال فقط در بخش خانه هوشمند می‌توان به این موارد اشاره کرد: انواع اسپیکرها، کلیدها و پریزهای هوشمند، دوربین‌های مداربسته، دربازکن یا زنگ در و قفل‌های هوشمند، ترموستات و لامپ‌های هوشمند. شما می‌توانید با خرید این گجت‌ هوشمند، یک خانه کاملاً مدرن داشته باشید و از سیستم گرمایشی و سرمایشی تا در منزل را با سیستم‌های هوشمند و از راه دور کنترل کنید.

اما در زمینه ورزش هم گجت هوشمند کم نداریم. موضوعی که بیشتر برای مهندسان این حوزه اهمیت داشته، رصد و ثبت اطلاعات سلامت افراد از طریق انواع گجت‌های سلامت است. گجت‌هایی مانند ساعت یا مچ‌بند هوشمند، ترازو، سیستم‌های کنترل سلامت و فشار خون هوشمند، وسایل ورزشی نظیر توپ و گجت‌های پوشیدنی از این دسته‌اند. بیشتر گجت‌هایی که در زندگی روزمره رایج هستند را می‌توانید از سایت ویوک خریداری کنید.

چند گجت هوشمند که فکرش را هم نمی‌کردید وجود داشته باشند!

اسکن‌واچ‌ها یا ساعت‌های هوشمند که سلامتی شما را اسکن می‌کنند، یکی از انواع گجت‌هایی هستند که به سرعت در حال رشدند. ساعت هو شمند شیائومی که دستیار هوشمند گوگل را روی میز شما قرار می‌دهد، هواشناسی را برای شما چک می‌کند، به اینترنت وصل می‌شود و در یک کلام، خانه هوشمند شما را مدیریت می‌کند. اگر اهل محصولات اپل هستید، هومپاد مینی هم همین‌کارها را برای شما انجام می‌دهد.

وقتی صحبت از گجت هوشمند در میان است، نمی‌توان انواع تلویزیون هوشمند را نادیده گرفت. تمام کمپانی‌های مطرح در زمینه گجت‌ها تلویزیون‌های هوشمند خود را ارائه کرده‌اند. اگر از تلویزیون هوشمند اپل هم صرف نظر کنید، تعداد زیادی تلویزیون هوشمند با سیستم عامل اندروید در لیست قرار دارد. به‌طور واضح محصولات هوشمند شیائومی در این میان حرف اول را می‌زنند. شما می‌توانید در بخش محصولات شیائومی در ویوک به گجت‌های جذاب این برند محبوب سری بزنید.

گیزمو چیست و چه تفاوتی با گجت هوشمند دارد؟

گیزمو همان گجت است با این تفاوت در گیزموها قسمت‌هایی وجود دارد که حرکت می‌کنند. برای مثال اکثر ربات‌های انسان‌نما یا حرکتی را می‌توان گیزمو نامید.

این روزها گجت هوشمند، زندگی انسان‌ها را راحت‌تر، دقیق‌تر و سریع‌تر کرده و شما هر جایی که باشید، بعید است یک گجت هوشمند در فاصله چند متری‌تان نباشد. بهتر است گجت‌های هوشمند را از فروشگاه‌های معتبر مانند  ویوک تهیه کنید که خیال شما را از بابت اصالت وسیله‌ای که به دست شما خواهد رسید، راحت می‌کند.

کد خبر 587448 برچسب‌ها تکنولوژی (فناوری) - دیجیتال

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تکنولوژی فناوری دیجیتال گجت هوشمند گجت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۴۵۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • پاوربانک جدید شیائومی چه قابلیتی دارد؟
  • ربات هوشمند خودروسازی چینی چری رونمایی شد
  • ساعت هوشمند فوق العاده سامسونگ گلکسی واچ پرو
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • نقش نخبگان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است
  • نقش متخصصان داخلی در حراست هوشمند از آسمان کشور ارزنده است